War Thunder
|
|
nightwolf2 |
Date: Szombat, 2013-01-26, 00:41 | Message # 16 |
|
|
|
Klán: HAD
|
Rang: Honvéd
|
|
|
MAGYAR TANK !!!
|
|
|
|
Patrick76496 |
Date: Szombat, 2013-01-26, 13:50 | Message # 17 |
|
|
|
Klán: Nem besorolt
|
Rang: Külsős
|
|
|
Akkor már inkább orosz... Egyébként cseppet sem copy a WoT tech tree-kről. Rengeteg helyen ugyan az a sorrend, és még a prém tankok is egyeznek.
|
|
|
|
nightwolf2 |
Date: Szombat, 2013-01-26, 14:36 | Message # 18 |
|
|
|
|
|
|
|
jól van nah meg hát a tech tree az lehet ugyan az mivel abban a wot is reális mivel jól mennek a fejlesztések egymás után most legyen a pz4 elött a pz5 vagy mi
|
|
|
|
AcE_CSFFCSK |
Date: Szombat, 2013-01-26, 16:41 | Message # 19 |
|
|
|
|
Rang: Dandártábornok
|
|
|
Idézet Akkor már inkább orosz... Egyébként cseppet sem copy a WoT tech tree-kről. Rengeteg helyen ugyan az a sorrend, és még a prém tankok is egyeznek.
Ne felejtsd el, hogy a németek is egymás után fejlesztették ki az erőteljesebb járműveket. Ezzel egyet értek amit nightwolf2 írt. Csúnya lenne ha a Panther után lenne csak Pz IV. Egyébként is lehetséges, hogy ugyanarra a konszenzusra jutottak mint a WG-s fejlesztők, csak a különbség az, hogy a németeknél Hummel a legnagyobb arty. A többi nemzetnél pedig ahogy fejlődött a mobil tüzérség úgy jelennek meg az újabbak. Lehet jobb lesz ezzel játszani, mert a balansz jobbnak tűnik, de majd csak akkor derül ki, hogyha játszunk vele.
|
|
|
|
Schundi |
Date: Szombat, 2013-01-26, 19:39 | Message # 20 |
|
|
|
Klán: HAD-M
|
|
|
|
Az nem egy fanmade techtree?
|
|
|
|
Patrick76496 |
Date: Szombat, 2013-01-26, 23:38 | Message # 21 |
|
|
|
Klán: Nem besorolt
|
|
|
|
Akkor tényég nem tudnak mit tenni. WG-ék sírni fonak miatta szerintem. Kíváncsi vagyok én is, milyen lesz a tankos, már a repülős is tetszik.
|
|
|
|
kumisz |
Date: Vasárnap, 2013-01-27, 11:08 | Message # 22 |
|
|
|
|
Rang: Őrmester
|
|
|
Patrick, a tankok harcértékét nem tudják megváltoztatni, ha kezen állnak akkor se. Itt inkább amúgy időrendi sorrendben vannak a harckocsik, és nincs tele prototípusokkal, amiknek a képességeit csak saccolni lehet, nincs tele irreális megoldásokkal (VK36 tornyába 88-as, mikor a Tigerébe is alig fért bele).
Van viszont kismillió légvédelmi páncélos, páncélautó, meg ami kell. A WoWP-ba is kb azok a gépek vannak, mint ennek a repülős részébe, mégis nagyjából ezerszer szebb, jobb az egész harcrendszere és még jobban is fut, mint a WoWP. Sírni biztos fognak, nem akarnak becsődölni, de nem fognak vele semmit érni, ennyi választás van tankügyileg és kész.
|
|
|
|
PraetoriaN |
Date: Hétfő, 2013-04-01, 19:05 | Message # 23 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PraetoriaN |
Date: Kedd, 2013-04-02, 15:14 | Message # 24 |
|
|
|
|
|
|
|
Ja és teszem hozzá, nem kamu, lehet pónikkal repülni. :D Illetve tegnap lehetett, ma még nem léptem be WT-be.
|
|
|
|
MuldR |
Date: Kedd, 2013-04-02, 16:03 | Message # 25 |
|
|
|
|
Rang: Alezredes
|
|
|
Nekem meg rozsaszin kamom van a centurion :) De sajnos csak sivatagos palyan latszik :(
|
|
|
|
AcE_CSFFCSK |
Date: Péntek, 2013-04-05, 13:59 | Message # 26 |
|
|
|
|
Rang: Dandártábornok
|
|
|
Vasárnap vagyis 2013.04.07-én aki belép a játékba (War Thunder) annak egy nap prem jár. Akinek van prem annak egy nappal több lesz.
RÉSZLETEK
|
|
|
|