Történelmi csaták havi rendszerességgel
|
|
|
|
Proli |
Date: Hétfő, 2013-11-25, 00:53 | Message # 1 |
|
|
|
Klán: HAD
|
Rang: Adminisztrátor
|
|
|
|
|
|
|
Banderzen |
Date: Péntek, 2013-11-29, 20:28 | Message # 2 |
|
|
|
Klán: HAD-A
|
Rang: Hadnagy
|
|
|
Beteg ez a szavazás :) Dude lol Amúgy persze legyen, de ne feszüljünk rá a szigorú történelmi beállításokra, a történelmi MOD már magában is elég szopi.
|
|
|
|
Proli |
Date: Csütörtök, 2013-12-12, 14:44 | Message # 3 |
|
|
|
|
Rang: Adminisztrátor
|
|
|
A szavazás lezárult két hetes "window of opportunity"-t követően.
Az eredmény 77 megtekintésből 21 szavazat.
A megtekintéseket mérlegelve nagy valószínűséggel én voltam kb. 10, mert folyamatosan figyelemmel követtem a dolgot, ACE is nézegette gondolom folyamatosan, meg Ungorisz is talán, úgyhogy meg is volnánk a számokkal szerintem.
Ebből 18 az igen, legyen ilyen.
A kláncsoport létszáma: Összesen 206 fő HAD: 99 HAD-A: 49 HAD-M:30 HAD-C: 28
Gratulálok a kláncsoportnak a szokásos érdeklődési szint fenntartásához. Biztos nagy erőfeszítést igényelt. Ezennel levonnám a következtetéseket azt illetőleg, hogy lesz-e történelmi csata havi rendszerességgel:
|
|
|
|
AcE_CSFFCSK |
Date: Csütörtök, 2013-12-12, 17:57 | Message # 4 |
|
|
|
|
Rang: Dandártábornok
|
|
|
Ha már Proli "kommentelte" a statisztikát, úgy érzem nekem se ártana. Elszomorító, hogy van egy fórum és weboldal egyben, ami használható és átlátható, de a HAD (értem ezalatt minden had-os klánt) tagjai nem képesek figyelemmel kísérni. A történelmi csata egy olyan mókás és vicces mindemellett jó csapatépítő program ami eddig minden résztvevő úgy hagyott el, hogy reméli mihamarabb lesz újra. Ezek után lassan már az is felmerül bennem, hogy kell nekünk fórum?
|
|
|
|