[ Új hozzászólások · Tagok · Szabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Szükseges tankok (Tier VI) !!
DarkMau5 Date: Kedd, 2014-07-01, 03:04 | Message # 1
Klán: HAD
Rang: Főhadnagy
Offline
A HAD-A szamara ajanlott Tier VI-os tankok listazasa


Nehez Tankok


KV-85 - Az egyik legkiemelkedobb Szovjet nehez tank mely tiszteletet vivott ki a katonak koreben, a maga koraban egy kiemelkedo roham tank volt mely komoly fenyegetest jelentett az ellenfelre nezve. A  KV-85 fokent roham taktikakra alkalmas, mozgekonysaga illetve oriasi tuzereje maitt kivalo a gyors es agressziv lerohanasokhoz. Erdemes azonban vigyazni ra, a tank testpancelzata konnyen atutheto igy erdemes kerulni vele masszivabb tankokkal a kozelharcot.



- Toltesgyorsito.
- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer.

T-150 - A KV-1 tovabbfejlesztett valtozata mely sokkal masszivabb es pancelozottab mint elodje, hirnevet a T-150 is buszken vivta ki maganak csak ugy mint testvere a KV-1S. A nehez es viszonylag jol pancelozott T-150 alkalmas a vedekezesre illetve a tamogatasra is egyarant, mivel a tank torzspancelzata viszonylag erosebb mint a KV-1S-nek igy konyebben boldogul kozelharcban. Erdemes azonban vigyazni ra mert lassu mozgasa hatranyt is jelenthet, fokent a vedelmi vonalak erositesere hasznos !



- Toltesgyorsito.
- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer.

KV-2 - A KV-1 igazi izmos nagytestvere mely nem csak a jatekban vivta ki maganak a hirnevet, a haboru soran tobb Nemet tankot is kepes volt elpusztitani. A KV-2 egy igazi nehez tank mely komoly tuzeruvel rendelkezik, alkamas tamogato tanknak es vedekezo tanknak egyarant. Erdemes azonban figyelembe venni lassu toronymozgasat, illetve sebezheto testpancelzatat - a frontvonal hatso reszeben elhelyezkedbe bisztonsagosan lohet, fokent ha kisebb mozgekonyabb tankok tamogatjak.


- Toltesgyorsito.
- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer.

Konnyu Tankok

AMX - 12 - A Francia konnyu harckocsi amely kellemetlen meglepetest tud okozni a sajat szintjen, koszonhetoen ezt remek adottsagainak. Konnyu tank reven remek sebessegel illetve torony forgasi sebessegel rendelkezik, ezen felul a taras agyujanak koszonhetoen nagy fenyegetest jelent az ellenseges onjaro lovegekre. Am ezen adotsagai melett vannak hatranyai is mint peldaul, gyenge pancelzat, az agyuja gyonge atutessel illetve sebzessel rendelkezik, illetve mozgas kozben nehez a celzas.



- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer.
- Latocso.

T37 - Ez az Amerikai konnyu tank nagy hirnevre tett szert az utobbi idoben, ami nem veletlen. A konnyu tankok kozott sajat szintjen az egyik legtobb elettel rendelkezik, a legnagyobb agyuja kepes akar jovel nagyobb szintu tankokat is megsebezni illetve remek a toltesi idelye illetve remek a lato tavolsaga. Ezen adotsagok melett sajnos negativumokkal is rendelkezik mint peldaul, konnyeden kap loszerrekesz lovest, nehez elrejteni (relative nagy tornya miatt), illetve nehezkes a gyorsulasa. 



- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer.
- Latocso.

Kozepes Tankok

T-34-85 - A Szovjet kozepes tank igazi kellemetlen meglepetes tud lenni az ellenfelek szamara a harcmezon, viszonylag gyors mozgasanak koszonhetoen konnyeden az ellenfel kozze tud furakodni - nagy erelyu agyujanak koszonhetoen pedig veszelyes ellenfelnek szamit. Fokent az ellenseges neheztankok bolygatasara erdemes hasznalni, ezenkivul rendkivul remek tamogato es illetve tamado tank is egyben !



- Toltesgyorsito.
- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer \ Tavcso.

Cromwell - A Brittek hires kozepes tankja melto nevet vivott ki maganak az ido soran nem csak a jatekban hanem a haboru soran is, gyors es kellemetlen meglepetes volt az ellenfel szamara. A Cromwell egy viszonylag gyors mozgassal es gyenge pancelzattal rendelkezo kozepes tank, viszont remek tuzerovel melyet jol ki lehet hasznalni. Erdemes tamogato tankkent hasznalni, viszont remekul megallja a helyet akar tamado tankkent is !



- Toltesgyorsito.
- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer \ Latocso.

Pancelvadaszok

SU-100 - A harmezok egyik legretegettebb pancelvadasza volt mely a Szovjet hadero egyik kiemelkedo gyongyszeme is volt egyben, tobb ellenseges harkocsival is vegzett a haboru soran. A SU-100 remek pancelvadasz vedekezes es akar tamadas soran is, mozgekonysaga es nagyerelyu lovege veszelyes ellenfelle emeli ki. Erdemes a vedvonal mogott hasznalni mivel pancelzata nem tulzottan kiemelkedo, viszont ha alkalom nyilik ra tamadaskor erdemes a neheztankokkal egyutt vinni.


- Toltesgyorsito.
- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer \ Periszkop \ Alcahalo.

M18 Hellcat - A harmezok egyik nelkulozhetettlen darabja mely az Amerikai hadsereg egyik leghirsebb es legkivalobb pancelvadasza volt. A Hellcat az egyik legjobban hasznalhato pancelvadasz, koszonheti remek agyujanak es mozgekonysagnak illetve forgotornyanak mely oriasi elony a tobbi pancelvadaszal szemben. A Hellcat remek tamogato tank (akar csak egy kozepes tank), viszont vedekezes eseten is remek szolgalatot kepes nyujtani !




- Toltesgyorsito.
- Fejlesztett celzorendszer.
- Latocso \ Alcahalo.

Jagdpanzer IV - A Nemet hadero egyik kiemelkedo pancelvadasza mely kivivta a hirnevet, a haboru soran tobb fronton is szolgalt es tobb peldany is megsemisult a harcok soran. A Jagdpanzer IV talan az egyik legpatinasabb pancelvadasz, mozgekony es jo toltesi idovel rendelkezik. A tank egyetlen hatranya az alacsony sebzese illetve csekely pancelzata, ezt viszont remek mozgasa kompenzalja. Erdemes a vedelmi vonalak erositesere hasznalni, tamogato es vagy tamado tanknak nem ajanlott !



- Toltesgyorsito.
- Fokozott szellozes.
- Fejlesztett celzorendszer \ Periszkop \ Alcahalo.

Nashorn - A Hummel alvazara epult pancelvadasz mely a Hummel nagytestverenek szamit, ez a pancelvadasz eloszor 1943 nyaran kerult bevetesre a keleti fronton. Mivel nagy erelyu agyuja van es viszonylag jo agyusulyedese ezert egy igen hasznos pancelvadasz, erdemes a frontvonal vedetebb reszere helyezni mivel pancelzata gyenge. A Nashorn igazan jo hasznalatot fokent bazisvedes soran tud nyujtani !



- Toltesgyorsito.
- Fejlesztett celzorendszer.
- Periszkop \ Alcahalo.

Achilles - Az Achilles az Amerikai M10-es pancelvadasz egyik atalakitott valtozata,melyen egy 76,2 mm (17 pounder) agyu talalhato. Koszonhetoen a korszeru uj Britt agyunak a pancelvadasz sokkal veszelyesebbe valt mint eredeti rokona, am sok negativ tulajdonsagot is megtartott. Az Achilles remek alca ertekkel rendelkezik, forgathato tornya van es ezek melett kivalo tuzgyorsasaggal rendelkezik, amely miatt veszelyes mint pancelvadasz. A pancelvadasz hatranyai kozze lehet sorolni a lassu celzasi idot, a lassu toronymozgast illetve keves agyusulyedest. Mindezek melett az Achilles kivalo pancelvadasz es veszelyes ellenfel, fontos azonban megjegyezni hogy a masodik vonalok elhelyezkedo tamogato tank es nem rohampancelvadasz.



- Toltesgyorsito.
- Fejlesztett celzorendszer.
- Periszkop \ Alcahalo

Onjaro lovegek

M44 - Az Amerikai nehez fiuja volt a salyat maga idelyeben, egy brutalis es veszelyes onjaro loveg mely az ellenseg szamara tobb kellemetlen napot is okozott. Mint minden Amerikai onjaro loveg igy az M44 is egy nagyotlovo peldany, viszont pontossaga hagy nemi kivanni valot. Erdemes egy gyorsan lovo onjaro loveggel parba rakni, igy megkonnyitik egymas mukalyat !


- Toltesgyorsito.
- Fejlesztett celzorendszer.
- Alcahalo  \ Periszkop.

FV304 - A Brittek kicsi am veszelyes onjaro lovege mely a Vickers alapjaira epult am sohasem keszult el, kizarolag prototipuskent letezett. Ez az onjaro loveg ugyan nem okoz nagy sebzest viszont gyors tuzelesre kepes, es sebesseghatara igen magas ezert kepes akar el is menekulni barmilyen ellenfel elol. Erdemes parban hasznalni egy nagyobb es veszelyesebb onjaro loveggel !


- Toltesgyorsito.
- Fejlesztett celzorendszer.
- Alcahalo  \ Periszkop.

Hummel - A tobb csatat is megelt neheztuzer az az a Hummel egy igazi nemet ereklye, nem kevesebb mint 666 darab keszult belolle. A Hummel egy igazi nehez fiunak szamit a salyat szintjen, kepes akar egyetlen lovessel megsemisiteni barmilyen tankot - sot akar a tolle nagyobb szinten levo tankokra is veszelyes.


- Toltesgyorsito.
- Fejlesztett celzorendszer.
- Alcahalo  \ Periszkop.

Lista a tankok pontos alcazasi ertekerol itt megtalalhato !
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

World of Tanks

World of Warplanes

WoTEurope

World of Warships

WoTEurope