WORLD OF WARSHIPS
|
|
sanyaq |
Date: Szerda, 2012-12-05, 13:37 | Message # 1 |
|
|
|
Klán: Nem besorolt
|
Rang: Külsős
|
|
|
sziasztok ide jöhet mindeninfó,mikor indúl,mikor lesz teszt,stb,
|
|
|
|
nightwolf2 |
Date: Szerda, 2012-12-05, 17:25 | Message # 2 |
|
|
|
Klán: HAD
|
Rang: Honvéd
|
|
|
elvileg az talán alpha lesz "talán" 2013 végére mivel még a WoWp-is csak open beta ezért még lehet rá várni bőven
|
|
|
|
SmiLee008 |
Date: Hétfő, 2012-12-17, 09:42 | Message # 3 |
|
|
|
Klán: HAD-A
|
Rang: Főhadnagy
|
|
|
Nagyon kíváncsi leszek rá... :)
Remélem hasonlítani fog a Silent Hunter-re.
|
|
|
|
kumisz |
Date: Hétfő, 2012-12-17, 18:03 | Message # 4 |
|
|
|
Klán: HAD-M
|
Rang: Őrmester
|
|
|
Attól nem kell tartani :D
|
|
|
|
Schundi |
Date: Kedd, 2012-12-18, 11:26 | Message # 5 |
|
|
|
|
|
|
|
Kiváncsi vagyok, hogy oldják meg a játékot. A valóságban a hadihajók csatái a XX századtól a látóhatár peremére való ágyúzásban, meg repülőgépek lelövöldözésében állt. Lásd Bismark vs. Hood, ahol 17-18 km-ről lőtték egymást, vagy Musashi vs repülők. Az a böszme vas úgy süllyedt el, hogy nem került harcérintkezésbe másik hajóval. Szóval érdekes lesz. Lehet, hogy konstans artizás lesz folyamatosan... :-)
|
|
|
|
sanyaq |
Date: Kedd, 2012-12-18, 12:46 | Message # 6 |
|
|
|
|
|
|
|
én 3 féle módra gondoltam,az első amitQuote (Schundi) Kiváncsi vagyok, hogy oldják meg a játékot. A valóságban a hadihajók csatái a XX századtól a látóhatár peremére való ágyúzásban, meg repülőgépek lelövöldözésében állt. Lásd Bismark vs. Hood, ahol 17-18 km-ről lőtték egymást, vagy Musashi vs repülők. Az a böszme vas úgy süllyedt el, hogy nem került harcérintkezésbe másik hajóval. Szóval érdekes lesz. Lehet, hogy konstans artizás lesz folyamatosan... :-)
igen,ez is egy lehetőség, én 3 féle módra gondoltam,az első télleg arty jellegű lenne,messze lévő látóhatáron vagy azon kívül lévő célpontokra, második a látóhatáron belül levőkre közvetlen célzás azaz úgy mint a tankoknál,célkereszt rá a hajótest egy kiválasztott zónájára és tüzelés harmadik,nem tudom lesznek e anyahajók, akkor repülővel lebombázás ,
de csak feltételezem hogy esz de majd kiderül,én biztos megyek hajókázni :) és ott is meg kéne alakítani a hadot,
|
|
|
|
Schundi |
Date: Kedd, 2012-12-18, 14:04 | Message # 7 |
|
|
|
|
|
|
|
Hungarian Armoured Division - Naval Force >:-) Én tuti megyek alfa tesztre is! Akarok egy ilyet: [url=http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_193-04-1-26,_Schlachtschiff_Bismarck.jpg]Bismarck[/url]
|
|
|
|
sanyaq |
Date: Kedd, 2012-12-18, 16:47 | Message # 8 |
|
|
|
|
|
|
|
gondolom ugyanolyan tech lesz mint a woton,gondolom lesz német, brit, amerikai,francia, szovjetet nem tudom nekik volt e jelentős hajó flottája,íkai sem lesz gondolom,japán biztosan lesz
|
|
|
|
kumisz |
Date: Kedd, 2012-12-18, 17:02 | Message # 9 |
|
|
|
|
Rang: Őrmester
|
|
|
A szovjetek Csuzima után nem sok pénzt fecceltek a flottába, ami mondjuk érthető... A modern flottájuk meg már kimarad a játékból szerintem.
Bár gyűlölöm a franciákat, azért a Richelieu-re befizetnék :D
|
|
|
|
sanyaq |
Date: Kedd, 2012-12-18, 21:36 | Message # 10 |
|
|
|
|
|
|
|
én a yamatót próbálnám ki,de jöhetne a gneisenau is
|
|
|
|
Schundi |
Date: Szerda, 2012-12-19, 12:01 | Message # 11 |
|
|
|
|
|
|
|
Remélem is, hogy a modern flotta kimarad. A gépesített csatahajózás nagy korszaka a Drednaughtoktól a második VH-ig terjedt kb. Ott meg már abból áltak a tengeri ütközetek, hogy "védjük meg az anyahajót" Az meg uncsi...
|
|
|
|
petya75 |
Date: Szerda, 2012-12-19, 14:45 | Message # 12 |
|
|
|
|
|
|
|
Akkor en leszek a veszmadar....Ahogy nezem mar a WOWP sem lesz kozel az a siker mint a WOT volt ahogy indult(es persze azota is),igy ketseges hogy valaha is lesz belole valami valoban komoly projekt...Foleg hogy maganak a WOWP -nak a fejlesztese is eleg docogosen halad...
|
|
|
|
Schundi |
Date: Csütörtök, 2012-12-20, 10:29 | Message # 13 |
|
|
|
|
|
|
|
A WOWP megyeget, de annyira rosz az irányíthatósága, hogy az na, meg a legfőbb gond, hogy van egy nagyon komoly vetélytársa, a War Thunder, ami ugyanazt tudja, csak jobban.
A hajós cucc lehet még durranás, ha sikerül megcsinálniuk rendesen.
|
|
|
|
sanyaq |
Date: Csütörtök, 2012-12-20, 11:39 | Message # 14 |
|
|
|
|
|
|
|
a wowp még tesztelés alatt áll,azon még dolgoznak,azért azt még nem kell leírni, amúgy minden játéknak megvan a maga vetélytársa,ha jó game lesz akkor sokan játszák ,ha nem akkor kevesen,ez van,
a wows azért egy cseppet más az irányítás,hisz nem 3d mozognak,azaz csak egy síkban,ha már lefele mozog a hajó akkor már nagy gebasz van :), az irányitás nem lesz gond,inkább a játékmenet a grafika meg egyebekkel lesz gond
|
|
|
|
Schundi |
Date: Csütörtök, 2012-12-20, 12:02 | Message # 15 |
|
|
|
|
|
|
|
Maga a játékmenet lesz a kulcskérdés. Ha az olyan, hogy megfogja az embert, akkor már okés. Az easy to learn - hard to master stílust nehéz jól megvalósítani, márpedig szerintem az a siker kulcsa.
|
|
|
|