[ Új hozzászólások · Tagok · Szabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Statisztika - A kulisszák mögött !
DarkMau5 Date: Kedd, 2013-12-31, 16:21 | Message # 1
Klán: HAD
Rang: Főhadnagy
Offline
Általános dolgok a statisztikáról

Az elmult idoszakban igen nagy szamban megnott azon jatekosok szama akik nagy statisztikaval rendelkeznek, viszont nem minden esetben tukrozodik vissza a jatekosok tudasa a statisztikajarol. A statisztika legtobb esetben csaloka tud lenni hisz mint szinte mindent ezt is konnyen lehet manipulalni, nem kell hozza mas csak megfelelo figyelem es termeszetesen tank. Azok a jatekosok akik nagy statisztikaval rendelkeznek jol megvalogatjak azokat a tankokat amivel rovid ido alatt hirtelen lehet statisztikat novelni, termesztesen ez attol is fugg hogy van-e premium fiok vagy sem. A premium fiok hozzajarul a statisztika novelesehez tobb szempontbol is, egyreszt az aki premium fiokkal rendelkezik gyorsabb ido alatt tud elerni magasabb szintu tankokat (igy konnyebben no a statisztikaja), masreszt a premium fiok alapbol noveli a statisztikat rovid idon belul. A megfelelo tank kivalasztasa is nagy szerepet jatszik abban hogy, valaki gyorsan es rovid idon belul novelni tudja a statisztikajat.

Az alabbi abra altal megnezhetjuk milyen tipusu tankokkal lehet konnyeben statisztikat novelni

Pancelvadaszok - 80 - 95%

Konnyu Tankok - 60 - 80 %

Kozepes Tankok - 50 - 70 %

Nehez Tankok - 40 - 60 %

Onjaro Lovegek - 15 - 20 %

Termeszetesen a megfelelo tipusu tank kivalasztasa meg nem garantalja azt hogy azonnal novekedni fog a statisztikank, hisz ahoz ki kell tudjuk hasznalni a tankot amennyire csak lehet. A statisztika novelese ezen felul igen csaloka is lehet, hisz az sem mindegy hogy milyen szinten problajuk novelni a statisztikankat.

Az alabbi abra altal megnezhetjuk melyik statisztikat lehet egy adott szinten novelni

WN 8 - Tier VIII-tol folfele

WN 7 - Tier VII-tol folfele

WN 6 - Tier VI-tol folfele (nem hasznalatos)

EFF - Foleg kisebb szinten lehet novelni, ajanlott a Tier IV - V


Ahogy az mar elhangzott a statisztika novelesere szukseges egy megfelelo tank tipus, viszont a tanktipusok kivalasztasa sem egyszeru dolog. Erdemes jol megvalogatni a tankokat es sot meg a nemzeteket is, ha jo statisztikat szeretnenk novelni magunknak !

Az alabbi abra megmutattja melyik nemzetet erdemes valasztani statisztika novelese erdekeben

I - Szovjet Unio

II - Franciaorszag

III - Kina

IV - Nemetorszag

V - U.S.A

VI - Japan


A megfelelo tank tipus, szint es nemzet kivalasztasa utan fontos figyelembe venni azt is hogy a premium fiok melett a premium tankok is szepen tudjak novelni a statisztikat. Az viszont nem mindegy hogy milyen tankot valasztunk erre a feladatra, hisz fokent az uj es vagy nagyot sebzo vagy gyors premium tankok novelik konnyen a statisztikat. Fontos figyelembe venni azt is hogy az "XWM" tobb dolgot is nez egy csata soran, igy peldaul az aktivitast, a sebzest, a megtett tavot az adott palyan, hany toltenyt lottel ki es abbol hany utotte at a pancelt stb stb. Az aki egy gyors, mozgekony, gyorsan sokat lovo s nagyot sebzo tank tulajdonosa mint pl. Bat.-Châtillon 25 t az konnyu szerrel tudja novelni a statisztikajat. Az is konnyu szerrel noveli a statiszikajat aki nagyot sebzo, gyorsan tolto pancelvadasz tulajdonosa mint pl. Object 268.

Az alabbi abra megmutattja hogy milyen tank kepes, gyorsan, egyszeruen es hogy miert statot novelni

Pancelvadaszok : Object 268 ~ Nagy sebzes 60 %, Atuto ero 20 %, Remek Alca 15 %, Gyors mozgas 5 %

Kozepes Tankok : Bat.-Châtillon 25 t ~ Felderites 40 %, Megtett tav 20 %, Gyors sebzes 20 %, Atuto ero 20 %

Konnyu Tankok : ELC AMX ~ Felderites 60 %, Mozgkonysag 20 %, Megtett tav 20 %

Ahzo hogy gyorsan es egyszeruen tudjuk novelni a statisztikankat fontos jol kivalasztani a megfelelo nemzetet, tank tipust, es termesztesen a megfelelo szintet is - hogy a celzott statisztikat tudjuk novelni. Termesztesen szintekre osztva mas es mas tankal lehet konnyeden statisztikat novelni, a lenyeg a jo valasztas.

Az alabbi abra szintekre osztva mutat meg nehany megfelelo statisztika huzo tankot

Tier X : Object 268, Object 263, Foch 155, WT E-100, Bat.-Châtillon 25 t, E 50 Ausf. M, 113, 121

Tier VIII : ISU-152, Rhm,-B. WT, Jg.Panther II, AMX 13 90, T69, IS-3,110, AMX 50-100

V - VI : S 35-CA, ELC AMX,  SU-100, Hellcat, Cromwell, KV-1S

Aki ugy dont hogy premium felhasznaloja melle vasarol egy premium tankot is kizarloag statisztika noveles celjabol, erdemes hogy jol korulnezzen hisz nem mindegy hogy mit vasarol. Fokent a gyorsan mozgo es jol sebzo premium tankok novelik a legjobban es legkonyebben a statisztikat !

Az alabbi megmutattja milyen premium tankot erdemes statisztika noveles szempontjabol vasarolni

VK 72.01 (K)

M60 Patton

T 34

Jg.Tiger 8.8

E  25

SU - 100Y


Osszegezve mind azt amit fentebb olvashatattok a statisztika igen trukkos is lehet sok szempntbol, hisz megvannak ra azok a szinten sot nemzetek is amik konnyebben tudjak noveli a statisztikat. Erdemes azonban figyelembe venni azt hogy hiaba irgalmatlan nagy valakinek a statisztikaja ha nem tudja azt egy adott szinten kihasznalni, hisz sokan alacsony szinten novelik meg s nagyobb szinteken mar nem tudjak kamatoztattni.

Aki szeretne leellenorizni a salyat statisztikajat annak itt van a noobmeter nevu oldal !!
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

World of Tanks

World of Warplanes

WoTEurope

World of Warships

WoTEurope