[ Új hozzászólások · Tagok · Szabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Milyen premium tankot vegyek?
Melyik tankot ajánlod?
hallak65 Date: Vasárnap, 2012-08-12, 23:01 | Message # 31
Klán: Nem besorolt
Rang: Külsős
Offline
Van itt fórum élet, csak jó kérdést kell feltenni :)

Köszönöm mindenkinek a véleményét. Type lesz, ha már fél év után visszahozták. Teszt szerón játszottam vele, nem gyengébb, mint akármelyik t8 med, de kisebb besorolású.
Egyébként Löwe-n tényleg egy picit jobb ágyú van, mint egy tiger2-esen. Játszottam elég ellen, hogy tudjam veszélyes ellenfél tud lenni.
A KV5 a favorit t8 prem heavy-m. A KV 107-ese van rajta, amivel 700 kör után megtanultam lőni. Igaz a nagyok ellen nincs átütő ereje, de csúnyán pattog róla mindenki :)
Hunyi Date: Hétfő, 2012-08-13, 17:41 | Message # 32
Klán: Nem besorolt
Rang: Külsős
Offline
Nos nekem nincs 8-as prém tankom így csak a saját tapasztalataim alapján tudtam véleményt formálni, illetve az alapján amit hallottam másoktól. Viszont arra jó volt ez az egész, hogy végre valaki írt egy normális jellemzést a 8-as prém tankokról. :) Thx Praetorian. :)

Edited by:Hunyi - Hétfő, 2012-08-13, 17:41
ZooleK Date: Szombat, 2012-10-27, 19:19 | Message # 33
Klán: Nem besorolt
Rang: Külsős
Offline
Nekem T34 van, akárki akármit mond szerintem egy nagyon jó tank, a legkisebb mértékben sem bántam meg hogy emellett döntöttem. Az ágyúja bitang erős, kicsit lassan tölt a maga 12,65 töltési idejével, viszont meglehetősen pontosnak bizonyult eddig. Az alja úgy ahogy van papír, de ha vigyáz rá az ember hogy lehetőleg ne sok látszódjon belőle akkor nincs probléma, illetve sokan szerintem nem is céloznak csak lőnek, így elég sokáig életben lehet vele maradni. Mindenesetre a szerszámosláda gyakorlatilag kötelező rá, mert ha leszedik a talpát akkor jó eséllyel le is szednek utána. A torony kellőképpen strapabíró, a kupak a tetején nem olyan nagy hogy bárkinek is legyen ideje célozgatni rá, mert ha nem lövöm ki előtte akkor nem állok meg mint a birka lövés után(attól függ persze ki áll velem szemben:D) Ritkán dob be tízesek közé, általában 7-9 tieresekkel megy. A sebességével és a mozgékonyságával semmi probléma, bőven megfelel. A lőszer nem a legolcsóbb, de mivel nagyot üt 1-2 sikeres találat után is jön a gempa, nem kell az összes lőszert belepumpálni az ellenséges tankokba hogy keressen vele az ember. Ami pedig a lóvét illeti, átlag 65k, de nem ritka a 100k feletti kredithozam se, így nem kell napokig farmoljál valamire, nekiülsz és pár óra alatt simán termelsz egy millát. Nem is gyakran megyek szegény tankkal, mert anyagi gondjaim nemigen vannak a játékban:D Itt persze meg is jegyezném hogy prémet használok, de ha a szerzett kreditem 1/3 részét levonom a jelenlegi állásból ahogy nem prém tagság esetén állna a dolog akkor is 5 milla felett lennék. Ezért is nem veszek SP-t, mert bár nagyon szemezgetek vele de gyakorlatilag felesleges pénzkidobás lenne jelenleg.
A többi prémium tankot nem próbáltam, de a Löwe kemény ellenfél tud lenni ha jól játszanak vele.
A KV 5 első pár találkozás alkalmával még félelmetesnek hatott, de miután rájöttem hogy azt az otromba bunkónagy tornyot kell lőni az elején már nem igazán vált ki belőlem ilyen érzéseket, alig várom hogy jöjön szembe egy:)
A Superpershing nagyon hatékonynak tűnik, és nem kimondottan egyszerű leszedni, lehet hogy valamikor mégiscsak veszek egyet^^
A Type59 rendkívül idegesítő tud lenni, főleg ha nem egyedül jön. Mindemellett nem hiszem hogy kellene. Biztos jó tank, de a nagyobbak ahogy látom elég hamar kiszedik.
A többi tankkal vagy nem találkoztam, vagy nem hagytak túl mély nyomot bennem ahhoz hogy megjegyezzem őket, vagy csak a memóriám nem a régi:)
MuldR Date: Szombat, 2012-10-27, 20:54 | Message # 34
Klán: HAD-M
Rang: Alezredes
Offline
Mozgatni kell a KV-5-ot es maris nem lovik be az R2D2-t. Nem nagy dolog. Artytol jobban felek, minthogy az ellenfel R2-n lo. :P
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés:

World of Tanks

World of Warplanes

WoTEurope

World of Warships

WoTEurope