Történelmi csaták klán szinten
|
|
The_Pho |
Date: Csütörtök, 2012-06-28, 19:41 | Message # 16 |
|
|
|
Klán: HAD-M
|
Rang: Moderátor
|
|
|
En is benne vagyok, barmi a nemet agrol johet, mert vissza tudom venni, jagdpantherig barmelyik td, tigris, panther, stb. Orosz oldalrol van su100-am, medek nincsenek.
|
|
|
|
Proli |
Date: Péntek, 2012-06-29, 09:05 | Message # 17 |
|
|
|
Klán: HAD
|
Rang: Adminisztrátor
|
|
|
Na örömmel látom, hogy szépen gyűlünk:) gyerünk mindent bele. lehet ötletelni. jövő héten lefektetjük az alapokat és kiválasztunk-összerakunk 1-2 csatát, aztán úgy gondoltam googledocs-ban csinálok egy exceltáblát, amiben az adott tank helyekre lehet jelentkezni. Ha betöltöttük az összes helyet, akkor már csak az időpontot kell egyeztetni. Előre vetítem, hogy nagyon lehetséges, hogy nem hétvége lesz (amíg nincs CW úgyis mindegy), de még meglátjuk. Gyerünk jelentkezni! :D
|
|
|
|
tpg9112 |
Date: Péntek, 2012-06-29, 11:03 | Message # 18 |
|
|
|
Klán: HAD-C
|
Rang: Honvéd
|
|
|
Én is benne lennék legfőképp német vasakkal, de ha olyan akkor ruszki is van, csak egy tökéletes időpont kell:D
|
|
|
|
GabiX |
Date: Péntek, 2012-06-29, 13:21 | Message # 19 |
|
|
|
|
Rang: Moderátor
|
|
|
Én is szívesen bennevagyok, csak kérdéses, h mikor érek rá...
Én inkább amcsi vasakat tudok hozni
Edited by:GabiX - Péntek, 2012-06-29, 13:22
|
|
|
|
Proli |
Date: Szombat, 2012-06-30, 00:26 | Message # 20 |
|
|
|
|
|
|
|
Na mivel gyűlünk egész szépen (azért még lehet ám jelentkezésekkel továbbra is szemetelni a topicot!!!), ezért kezdjük el körvonalazni a dolgokat és a szabályokat. Elmondom mire gondoltam kb. és lehet ötletelni, illetve bólogatni vagy fejet rázni és más ötletekkel előállni! (Virtus, külsősként is nyugodtan!)
Egyenlőre az időpontot hagyjuk (de szeretném a következő 1-2 hétbe lebonyolítani), beszéljük meg a szabályokat.
Tankok és modulok: törekedjünk a történelmi hűségre! aki érez magában erőt, az utánamehet kicsit, de a WoTeu-s HB topicban igen sok csata megtalálható, ahol a résztvevő járművek száma, típusa és felszerelése megvan. Mondjuk az itt megadott járműszámot/típust megpróbáljuk feltölteni emberekkel, ha nem megy, alakítunk rajta, hogy meglegyünk.
Első körben mondjuk 2 csatára gondoltam. 1. amit Kumisz említett, amerikai konvoj, német rajtaütés (t4-t5, esetleg t6 gépek) 2. Budapest ostroma mondjuk (ide jöhet KT és IS-2, szóval igen izgalmas lehet)
A csatát gyakorlóban hajtanánk végre, 30 perc időkerettel, természetesen a pálya megadott részéről indulva (ami nem az automatikus kezdőhely) megadott, előre megbeszélt célokkal, műveleti területtel. A két szemben álló csapatot előre kinevezett FC vezeti. Fogyócikkek használata tiltott, aranylőszeré szintén! A legénység én egyenlőre nem korlátoznám, hiszen a valóságban sem voltak egyenlőek. A HB mod használatát még meg kéne hányni vetni. Én javasolnám az első alkalommal (remélem ebből hagyományt csinálunk, akár más klánokkal karöltve) a normál HUD használatát. Aztán a megszerzett tapasztalatok függvényében eszközölnénk változtatásokat. Illetőleg kipróbálhatjuk mindkét megoldást. Mivel lényegében csak, egy mappa-cserét kell végrehajtani a modoláshoz.
A rendszer képlékeny egyenlőre, szóval most tessék ötletelni!!!!
Ui: Csináltam Googledocs táblázatot. Itt a link. Történelmi Csaták Gdocs Itt lehet majd jelentkezni az adott csatán belül meghirdetett tank helyekre, amint megbeszéltük mit próbáljunk!
Edited by:Proli - Szombat, 2012-06-30, 00:46
|
|
|
|
nightwolf2 |
Date: Szombat, 2012-06-30, 13:36 | Message # 21 |
|
|
|
|
|
|
|
Engem is érdekelne a dolog
csak elég kevés tankom van még
*t3:SU-76 TD van a sok tank listáján ha kell lehet olyanom is t4:T-28 t5:PzIV t6:VK3001(P), M6
Edited by:nightwolf2 - Szombat, 2012-06-30, 14:28
|
|
|
|
Proli |
Date: Vasárnap, 2012-07-01, 23:47 | Message # 22 |
|
|
|
|
|
|
|
Gyerünk jelentkezni! Meg ötletelni! Most! Hajrá! Vagy elvisz a rézfaszú bagoly! Angliában élő tagjainknak, hogy értsék: The bubocupropenis will fuck you sideways...
Történelmi Csaták Gdocs
|
|
|
|
Ungorisz |
Date: Hétfő, 2012-07-02, 00:03 | Message # 23 |
|
|
|
|
|
|
|
(alul vannak a tabok)
mellesleg mikor akarod? mert én ilyen 1 hét itt 1 hét ott vagyok, de pl mindre mennék szívesen
|
|
|
|
PraetoriaN |
Date: Hétfő, 2012-07-02, 01:31 | Message # 24 |
|
|
|
|
Rang: Külsős
|
|
|
Felcsillant a szemem a Siege of Budapest láttán, de megnézve az arányokat lebiggyedt a szám... Hiába van az a két KT majdnem stock állapotban, te azt szemből max az IS-2-vel lövöd be, ha mázlid van, és a KT nem áll be szögbe... A "de körberohangáljuk!" ellenérvet meg felejtsük el mielőtt bárki is leírná, az event szerint csak 2-vel lenne több ruszki tank, szóval nem éppen "sok lúd disznót győz" felállás... Az oroszok több mint kétszeres túlerőben voltak anno (180,000 vs 500,000), csak azért győztek.
1st Taman Offensive-et meg kb a 3 Marder lehozza, tekintve hogy rátehető a fullos ágyú, az meg szarrá lövi még a tier 5-öt is, ha jó helyre áll az ember, és nem face2face nekirohan 50 méterről a másiknak.
Másik kettő meggondolandó. :P
Katt a képre az offtopic megjegyzésért (elég lol feature): [off]Jó lenne tudni TPG-nek hogyhogy hirtelen kb ugyanaz lett a profilképe mint nekem.
Edited by:PraetoriaN - Hétfő, 2012-07-02, 01:33
|
|
|
|
Proli |
Date: Hétfő, 2012-07-02, 11:30 | Message # 25 |
|
|
|
|
|
|
|
Na végre konstruktív kritika! Még jöhet!
A 4 csatát csak random választottam ki, nem szükséges tartanunk magunkat teljes mértékben hozzá, változtathatunk az arányokon, a járműveken! Sőt...a jelentkezők tükrében akár rakhatunk össze mi is valami csataszerűséget!
Lehet ötletelni bátran!
Az időpontról, annyit, hogy jelenleg a főnököm a tökeimen táncol, szóval kicsit elfoglalt vagyok, de mondjuk egy csütörtökhöz (Július 2.) mit szólna a banda? Olyan este 7-8 közötti gyülekezővel?
Ui: Mi a rákom ez a kacsamánia?
Ha a csütörtök nem jönne össze, akkor jövő héten (de akkor már a CW is bele fog szólni)!
Lehet bombázni időpont ajánlatokkal is ám!
Meg jelentkezni is lehet bátran!
Ui: Mi a rákom ez a kacsamánia?
Edited by:Proli - Hétfő, 2012-07-02, 12:35
|
|
|
|
PraetoriaN |
Date: Hétfő, 2012-07-02, 15:50 | Message # 26 |
|
|
|
|
Rang: Külsős
|
|
|
Július 2. mint csütörtök? Melyik év naptárát nézed elvtárs? Ma van július 2., és szerdán már indul újra a CW-zés, szóval az a 7-8 óra is felejtős, szerintem.
Ez a kacsamánia meg onnan indult, hogy van ez az internet meme, Dolan, ami nemtudom miért, de ránézek és percekig elröherészek, szóval mindenhol ezt raktam ki profilképnek (Facebookot is beleértve, többen rá is kérdeztek, trololo). Tegnap ahogy írtam a válaszom, feltűnt hogy érdekes mód TPG-nek is Dolan lett a profilképe (csak kicsit advancedebb verzió), megkérdeztem Ungorisz-t, meg tudja-e nézni ki mikor váltott profilképet (nem tudta), oszt most gondolta halál vicces lesz ha ő is kirak egy Dolan-t...
Edited by:PraetoriaN - Hétfő, 2012-07-02, 15:50
|
|
|
|
tpg9112 |
Date: Hétfő, 2012-07-02, 17:06 | Message # 27 |
|
|
|
Klán: HAD-C
|
|
|
|
eddig az az észrevételem h elég kevés orosz és amerikai tankpilóta jelentkezett :/
a kacsával kapcsolatban: a suliban ezt tolták osztársaim egész nap látástól vakulásik de addig h már mi gyártottunk ilyen képregényeket is:D és mióta van ez kirakva profilképnek... ...Péntek, 2012-06-29, 11:02 és ez után írtam a hozzászólásomat:D
|
|
|
|
kumisz |
Date: Hétfő, 2012-07-02, 17:19 | Message # 28 |
|
|
|
|
Rang: Őrmester
|
|
|
Orosz meg amcsi vasat is vehetek T5-ig (amcsit nem szívesen, dögöljenek meg) a Pz IV helyett mondjuk. Oda is írtam.
|
|
|
|
Proli |
Date: Hétfő, 2012-07-02, 17:26 | Message # 29 |
|
|
|
|
|
|
|
Loool..Köke Praet! Augustus elejére volt lapozva a naptáram....
Akkor nemtudom.. várom a javaslatokat időpontra is. Kinek mikor lenne körülbelül jó? Egyébként mivel sok aktív tagunk van és rengetek FC, aki dirigálja őket, ezért lehet CW napon is akár :D Komolyra fordítva a szót csak találunk jó időpontot:D
Egyébként a jelentkezők politikai hovatartozása (értsd: szuperzöld, csukaszürke, fosbarna) meg nem vészes, mindenki megengedheti magának szerintem, hogy beszerezzen egy t5 vasat bármely nemzettől, ha úgy adódik. Ami engem elszomorít, hogy nem látom gyűlni a neveket!
A kacsás Epénisz probléma meg überbrutál...vérzik értetek a seggem komolyan :D
Edited by:Proli - Hétfő, 2012-07-02, 17:36
|
|
|
|
Proli |
Date: Kedd, 2012-07-03, 10:44 | Message # 30 |
|
|
|
|
|
|
|
Nah! Figyelem, fegyelem!
Csütörtökön (júli 5) este, a CW-től függően (meglássuk hogyan alakul a dolog) csinálnánk egy vagy két próbakört!
Meglátjuk mennyien leszünk és ahhoz mérten felosztjuk a csapatokat, kiválasztunk egy mapot, meghatározzuk a felek feladatait és egymásnak esünk végre!
Szóval aki ki szeretne részt venni a HAD klán történelmi csatározásainak open beta-ján, az legyen onlány csütörtökön este (felmentést kap, aki ténylegesen "on lány" helyzetben leledzik és erről kép vagy videóanyaggal bizonyítékot szolgáltat)
Dicsőség és kondi!
Proli
Ui: Előre láthatólag (a remény hal meg utoljára) este már elérhető leszek TS-en és ingame egyaránt, szóval lehet majd jönni érdeklődni és ötletelni!
|
|
|
|