[ Új hozzászólások · Tagok · Szabályzat · Keresés · RSS ]
Történelmi csaták klán szinten
Proli Date: Szerda, 2012-06-27, 00:13 | Message # 1
Klán: HAD
Rang: Adminisztrátor
Haligali mindenki!

Mivel ez egy lényegében II. VH-s tankos játék (igen Praet...tudom, hogy ez nem teljesen igaz), ezért igazából alkalmas történelmi ihletésű csaták lebonyolítására gyakorlóban (nagyjából :D).
A hivatalos fórumokon foglalkoznak is ilyen csaták szervezésével, létezik külön HB (Historical Battle) mod, amiben lényegében lecsaupaszítják a HUD-ot. Lényegében csak a csapatod elhelyezkedését látod a térképen, a spot csak szemmel való észlelés útján történik. Szóval eléggé meg van nehezítve a dolog. A tankok, TD-k csak előre meghatározott modulokkal, 50%-os legénységgel indulhatnak csatába, fogyócikkek használata nem megengedett.

Hivatalos WoT Historical Battle Fórum
HB forum

Egy kis ízelítő...csemegézzetek nyugodtan, garantáltan meghozza a kedvet!
WoT Historical Battle - Youtube Stream

A NAGY KÉRDÉS...

Ki az akit érdekelne egy ilyen jellegű csata lejátszása klános kereteken belül.
A szabályok képlékenyek, ami azt jelenti, hogy nem muszáj a WoT fórumos megkötéseket alkalmaznunk. Mondjuk nincs legénységi megkötés, csak fogyócikkek használatát tiltanánk, illetve a HB mod felrakása sem feltétlen lenne szükséges (természetesen olyan nem lesz, hogy valaki felrakja, valaki nem...eldöntjük majd, hogy mi legyen).

Szóval! HA ÉRDEKEL a DOLOG....
Kérlek szólj hozzá a topic-hoz (bármelyik divízió jelentkezhet! nem hátrány, ha Akadémiás vagy, és csak T5-nél tartasz!), hogy lássam van-e elég érdeklődő és érdemes-e egyáltalán gürcölnöm a szervezéssel.
A hozzászólásodban kérlek írd le, hogy milyen 2. VH-ban szereplő tank, td, spg van a garázsodban, illetve hajlandó vagy-e beszerezni a móka kedvéért valamilyen hasonló vasat.

Egy dolog biztos...aki ki akarja próbálni, hogy milyen PzKpfwVI Tigrisben ülve megtudni milyen a majdhogynem legyőzhetetlenség érzése, vagy végre a PzKpfwV Panthetr I közepes tankot valamire is alkalmasnak találni (kipróbáltuk és tényleg!), akkor ne habozzatok és jelentkezzetek. Természetesen Orosz és Amcsi vasak nagy rajongóit is várom, hogy kideríthessék, hogy ér-e valamit az M4 Sherman vagy a tucatáru T-34!

Ui: Itt is lehet jelentkezni!!!
Történelmi csaták Gdocs

Historical battle mod 7.0-hoz:
HB mod
(TÖRöLD A RES_MODS/7.0.4/SCRIPTS/ITEM_DEFS MAPPÁT, VAGY NEM INDUL)
Proli Date: Szerda, 2012-06-27, 00:22 | Message # 2
Kezdem is!

Nálam ezek állnak a garázsban:

Német: Tigris, Párduc
Amerikai: M4 Sherman, M18 Hellcat
Orosz: T-34, T-34-85, SU-100

Ui: Ungorisz! Tudom, hogy téged érdekel! Azt is tudom, hogy neked minden áll a garázsban ami a játékban lő és mozog. Szóval Neked elég, egy igen Proli jelentkezem én is hozzászólást megejtened:D Vagy alapból úgy veszem, hogy benne vagy:D

Ui2: Nyugodtan terheljéteka topicot, írjátok mitek van, mit javasoltok, a fórum elbírja! A befolyt információkat összesítem majd táblázatos formában (ha már lesz elég) és elérhetővé is teszem majd googeldocs-on vagy valahogy. Így majd mindenki látja mi a helyzet!

Edited by:Proli - Szerda, 2012-06-27, 00:29
XRichardX Date: Szerda, 2012-06-27, 00:26 | Message # 3
Klán: Nem besorolt
Rang: Külsős
Üdv Akkor én jelentkeznék is Német tankjaimat szívesen megmutatnám mit tudnak a Szövetségesek vagy Szovjetúnió ellen :D
(amiket bírok hozni Tigris,Panther,Ferdinand,Stug)vagy akár ezen az ágról megveszik bármilyen kisebb tankokat !!!!E-100 ágról csak legyünk meg ;)
Remélem lesz rá elég ember úgy is vagyunk annyian a klánban ;)

Ja és a td ágról bármelyiket vissza veszem ha kell :D

Edited by:XRichardX - Szerda, 2012-06-27, 00:30
Ungorisz Date: Szerda, 2012-06-27, 00:49 | Message # 4
jó lenne, már beszéltük, tankból meg mind megvan ami abba az időbe volt
Magyar_Virtus Date: Szerda, 2012-06-27, 01:15 | Message # 5
Ha lehet én is szívesen beszállnék. A tank természetesen nem gond. :)
Solon Date: Szerda, 2012-06-27, 01:25 | Message # 6
Én is benne lennék: Tigris, Ferdinand, Hummel. Illetve olyat is csinálhatnánk hogy bemegyünk gyakorlóba és kikapcsoljuk a GUI-t. Nyilván ehhez becsületesnek kell lenni, viszont akkor valóban érdekes menetek lennének :D
kumisz Date: Szerda, 2012-06-27, 05:48 | Message # 7
Klán: HAD-M
Rang: Őrmester
Én is benne lennék, vasaim: JagdPanther, Priest, de ilyenért szívesen beruháznék egy Párducra vagy valami szovjet tömegtermékre ha kell!
petya75 Date: Szerda, 2012-06-27, 13:13 | Message # 8
Ehhheee.Nehogy mar engem kihagyjatok a jobol!

Termeszetesen erdekel mindenfele formaban.
Tank pedig javareszt a garazsban allva porosodik,de szukseg eseten ha mas kellene megis akkor meg visszavasarolom.
Egyetlen kikotesem van csupan:artyval nem vagyok hajlando jatszani(na nem mintha olyan marha sok lett volna beloluk a tankcsatak alkalmaval)
Wildwiesel Date: Szerda, 2012-06-27, 21:14 | Message # 9
Sziasztok, beszálnék én is ebbe, persze a Szovjetek oldalán :D , T-34-em (minden változatban) van, SU-85-öm, KV-1 és 2. De ha kell német oldalra is tudok csatlakozni Pz4-el valamint, az amerikai oldalra is tudok szolgálni M10-es és M36-assol, M4-essel, M3-assal. "A pénz nem számít!" - avagy idézzem a híres Zimmer Feri mondatot. :P

Én nagyon örülnék ha ez megvalósulna.
Üdv, Ww!
kumisz Date: Szerda, 2012-06-27, 22:13 | Message # 10
OFF:

Petya, az artyk inkább a repülőket helyetttesítik a játékban szerintem :)
Proli Date: Szerda, 2012-06-27, 23:39 | Message # 11
Na szívem repes a boldogságtól, hogy ennyi bátor karosszéktábornokot érdekel a dolog, de még nem vagyunk elegen! hajrá gyerünk jelentkezni!
Virtus, remélem nem csak a magam nevében beszélek, de szívesen látok minden régi bajtársat egy ilyen kis úri mókázásra! :D

Gyerünk jelentkezni!!!!

Tényleg mindenkit várok!!!!

Akadémia, Bőrnyakúak, Főklán, Veterán HAD-osok (akik már más klánban hasznosítják az itt tanultakat...pernahajderek :P) gyerünk jelentkezni!!!!

Illetőleg lehet ötletelni, hogy milyen csatát próbáljunk demo jelleggel elsőnek megjátszani!
Milyen szabályok szerint? Gyerünk ötletelni! Rugalmas vagyok! Az időpontot meg próbáljuk majd úgy megválasztani, hogy lehetőleg mindenkinek jó legyen!

Edited by:Proli - Szerda, 2012-06-27, 23:43
kumisz Date: Csütörtök, 2012-06-28, 05:55 | Message # 12
Eddig 8 jelentkező... Még legalább ennyi kéne. Majd ma toborzok :D
Mondjuk a legutóbbi 2-höz (én meg Proli) képest tényleg előrelépés :D

A gyutubén láttam olyan videót, hogy egy amerikai harckocsioszlopnak csapdát állítottak a németek (Prohorovka, bal oldali út), valami ilyesmi jó lenne. Vagy német tankok megtámadják a szovjet védelmi vonalat Malinovkán (mondjuk ha a szovjetek a felső bázison vannak) (kerülés persze nincs).
VAGY francia-német(persze olyan tankokkal amik 1940-ben is szolgálatban álltak) (itt a Pz IV-eket nagyon fel kell értékelni, mert akkoriban még csak 50 milis fronttal készültek, a játékban már a megnövelt 80 milis fronttal van bent). Ilyenért befizetnék egy Pz III-ra :D

Az artyt tier 4-ben maximalizálnám, tier 7-en is tud ütlegelni szépen, plusz csapatonként maximum 2 (1?) tier 8-as tank lehetne.

A korhű fegyverzet persze alap :)

Arra is gondoltam hogy ha egy tank sebzős (tehát nem láncolás meg pattanás meg becsengés) találatot kap, akkor az kiesik a harcból (nem érvényes a repeszre, azzal bontsa le alapig a köcsög), de ezt nehéz lenne betartatni (HB moddal csak a tank vezetője látja hogy mennyi HP-ja van), meg azt a tankot is élőnek mutatná, az meg elég zavaró lenne.

Edited by:kumisz - Csütörtök, 2012-06-28, 06:09
Jupiterk_ Date: Csütörtök, 2012-06-28, 11:04 | Message # 13
Rang: Őrvezető
Én is jelentkeznék, van egy ferdinandom, meg egy sherman jumbom.
Ha nagyon szükséges, sok mindent vissza tudok venni, de ezt most ha lehet mellőzném, mert prémium nélkül meg kell hogy mondjam, nem valami jól jön a kredit :D
Gentlemann Date: Csütörtök, 2012-06-28, 16:39 | Message # 14
Helló!
Én jelentkeznék,jelen pillanatban a következőket tudom hozni:PzkpfwVI Tiger,JGPZ4,T-34/85 és ezekről az ágakról bármit(+a francia ágról amx 12t ig mindent,meg Talánn PzkpfwV panthert)
Magyar_Virtus Date: Csütörtök, 2012-06-28, 16:40 | Message # 15
Hali!

Lordzozo és Dave is szívesen részt venne ilyen történelmi eseményen! :)
Majd lehet ajánlok csatát is! :)

Üdv.:

Virtus
Keresés:

World of Tanks

World of Warplanes

WoTEurope

World of Warships

WoTEurope