[ Új hozzászólások · Tagok · Szabályzat · Keresés · RSS ]
Történelmi csaták klán szinten
Ungorisz Date: Kedd, 2012-07-03, 11:19 | Message # 31
Klán: HAD
Rang: Adminisztrátor
de ugye a historical battle mod-dal fogjuk ?

http://forum.worldoftanks.eu/index.p....ism-mod
Proli Date: Kedd, 2012-07-03, 12:31 | Message # 32
Megpróbáljuk így is, úgy is!
Ungorisz Date: Kedd, 2012-07-03, 13:23 | Message # 33
csakmert, ez a hivatalos mod a historicalhoz, amivel mostanába játszák az iet.
Proli Date: Kedd, 2012-07-03, 15:46 | Message # 34
Tudom, hogy van ilyen mod és a mod-mappák megjelenésével csak egy könyvtárat kell kicserélni és mér megy is, szóval nem nagy kunszt. De szerintem úgy is élvezetes lehet, ha nem variálunk. Azért gondoltam mivel ez még csak open beta, hogy kipróbálunk pár variációt aztén majd kialakul. Úgyhogy most csütörtök főpróba, aztán reméljük sikerül valami értékelhető dolgot összehozni és élvezetes csatákat játszani.
Halilalipapi Date: Kedd, 2012-07-03, 21:00 | Message # 35
Rang: Honvéd
beírtam 7végén tudok gyünni 7köznap ha nem tul későn :)
petya75 Date: Kedd, 2012-07-03, 22:57 | Message # 36
Klán: HAD-M
Rang: Külsős
Ha itt is erdeklodes hianyanak esete forogna fenn 2-3 cimbit biztosan tudnek intezni akik vevok volnanak a dologra...
Proli Date: Szerda, 2012-07-04, 09:00 | Message # 37
Petya, Csütörtökön tartunk próbát. :) meglátjuk mennyien leszünk és jöhetnek a cimbik is szerintem bőven:) elhintheted a lehetőségét a dolognak, ha gondolod:)
Ungorisz Date: Szerda, 2012-07-04, 22:47 | Message # 38
Találd meg a tankot! (könnyített ~100méteres verzió)
Spoiler-be a megoldás

Hány élő tank van a képen?
(könnyű verzió)

tpg9112 Date: Szerda, 2012-07-04, 23:57 | Message # 39
Klán: HAD-C
Rang: Honvéd
ferdi felvonulást is rakd fel:D
Ungorisz Date: Csütörtök, 2012-07-05, 00:36 | Message # 40
Arty mode (térképen pici kör a célkereszt)
Nehézség: EPIC ÜBER EXTREME

Wildwiesel Date: Péntek, 2012-07-06, 17:07 | Message # 41
Klán: Nem besorolt
Rang: Külsős
Bocsássatok meg de szeretnék leiratkozni a történelmi csatákról. Ez van bocsi, nem előrelátható pénzügyi problémáim léptek fel valamint időbeli is mivel nem tok akkor fönn lenni amikor ti ezt csináljátok este. Szóval, sajnálom de leiratkozok.

Üdv, Ww!
Proli Date: Hétfő, 2012-07-09, 20:27 | Message # 42
Na! Mivel eddig volt már 2 alkalom lényegében, amikor is szerintem teljesen jól elszórakoztunk a történelmi csatás mod-al és érdeklődő is akadt azért (bár még lehetnénk többen!) ezért úgy gondolom, hogy csütörtökönként a CW-ktől függően tarthatnánk ilyetén eseményeket. Ha van valakinek ismerőse klánon kívül is akár, akit érdekelne, azt is szívesen látjuk!

Szóval minden csütörtökön este Történelmi Csatás Dzsembori! Ha úgy jön össze, akkor akár hétvégén is tarthatunk. Ötletekkel lehet bombázni a fórumot (map-feladat-megkötések, egyéb ötletek), akár engem is.
Ungorisz Date: Kedd, 2012-07-10, 08:40 | Message # 43
poén volt, én azon gondolkodtam, hogy össze lehetne rakni egy nagyobb léptékű dolgot, ha többen leszünk. gondolok én most pl egy olyanra hogy egy teljes hadművelet, több map-on, úgy hogy pl az elején megmondjuk hogy a két oldalnak össz mennyi tankja van (pl 100), és vannak tábornokok akik elosszák, és a map meg az adott feladat attól függene hogy épp előtte lévő mappon ki nyert. kicsit konkrétabban pl:

németek : 50 pz3 , 20 pz4, 5 marder2
oroszok : 70 t34 , 15 t34-85, 2 is-2
1. map : cliff, németek megpróbálják feltartóztatni az orosz konvojt (pl. 14 orosz vs 7 német, felének át kell jutnia)
2a. map ha orosz átjut: airfield , oroszok megpróbálják bevenni a repteret hogy ne legyen légifölénye a németeknek : ha nyernek -20 német pz3 , ha vesztenek és a németek megtartják a repteret akkor -20 t34
2b. map ha német feltartóztat: orosz tábornok dönt h megpróbálja-e újra az 1. mapot, vagy újraszervezi a csaptokat fisherman's baj-en, és akkro a németek támadják a gyülekező csapatokat

és így tovább ... ha 1ik oldal tankjai elfogynak az veszít, vagy ha az 1ik tábornok feladja, vagy pl ha kitalálunk vmi überWINobjective-et (pl himmelsdorf/berlin bevétele)

ezt így nem 1 nap gondoltam, de pl hetente 2 csatával is már egész jól lehetne, és akkor 1 hónap alatt lemenne egy ilyen nagyobb kampány ...
kumisz Date: Kedd, 2012-07-10, 10:34 | Message # 44
Klán: HAD-M
Rang: Őrmester
Ungo, ez nagyon jó ötlet! Mondjuk én úgy csinálnám, hogy a tábornokok tankjait képviselik a harcoló tankok, pl. ha a németeknek van 30 pz III meg 12 pz IV meg 5 stug, abból az adott mapra behozhatnak valamennyit (előre meghatározott, mondjuk 10-et), és ha a harcolók közül lőnek ki tankot, az kiesik a németektől.
Ungorisz Date: Kedd, 2012-07-10, 18:12 | Message # 45
az a baj hogy tankot nem lehet emberhez rendelni, mert ahhoz kevesen vagyunk, de pl mapponként persze előre meg lenne mondva hogy menniyt lehet felhasználni max
Keresés:

World of Tanks

World of Warplanes

WoTEurope

World of Warships

WoTEurope