Történelmi csaták klán szinten
|
|
Magyar_Virtus |
Date: Kedd, 2012-07-10, 23:37 | Message # 46 |
|
|
|
Klán: Nem besorolt
|
Rang: Külsős
|
|
|
Úgy néz ki mindkét HHR-ből többen érdeklődnek, de szerintem valahogy a gyülekezőt konkretizálni kellene, mert az ha majd vége a CWnek kicsit homályos. Én egyébként úgy gondolom, hogy a legtöbben mondjuk vasárnap délután érnének rá. Mondjuk vasárnap 17:00 !? Fix időpontra már lehet embereket szervezni.
|
|
|
|
Proli |
Date: Szerda, 2012-07-11, 09:41 | Message # 47 |
|
|
|
Klán: HAD
|
Rang: Adminisztrátor
|
|
|
Az a baj (bár nem feltétlenül baj), hogy én hétvégéken és délutánonként nemigazán vagyok. A CW orientáltság miatt meg a CW nagyon is beleszól a dologba. Szerintem is jó lenne a fix időpont, de nagyon nem tudom garantálni, hogy jelen tudok lenni és szervezkedni.
Szóval ezúton szeretnék keresni/felkérni legalább egy másik elvetemült embert, aki rajtam kívül foglalkozna ilyesmi dzsemborik szervezésével.
Virtus, szeretnélek felkérni, hogy a HHR-es embereket Te koordináld valamilyen szinten. A Gdocs elérhető mindenki számára és ebbe a fórumba írhatnak külsősök is.
A vasárnap délután egyébként megvalósíthatónak tűnik szerintem!
Ui: sarcasm on Ennyire ne tolongjunk azért sarcasm off
Edited by:Proli - Csütörtök, 2012-07-12, 12:03
|
|
|
|
Proli |
Date: Csütörtök, 2012-07-12, 12:17 | Message # 48 |
|
|
|
|
|
|
|
Mivel benn vagyunk a térképen, és ezerrel védekezünk 21:30+ CW idővel, ezért MA (2012.07.12) 7-8 körül várom azokat, akiket érdekel a dolog! Meglátjuk mennyien leszünk és annak szellemében járunk el. Ha nem leszünk elegen, akkor company-zunk egy jót, arra csak lesz jelentkező:)
|
|
|
|
Magyar_Virtus |
Date: Kedd, 2012-07-17, 18:41 | Message # 49 |
|
|
|
Klán: Nem besorolt
|
Rang: Külsős
|
|
|
Na úgy néz ki lenne 10-12 fő jelentkező. Csak kéne akkor egy fix heti időpont!
|
|
|
|
Ungorisz |
Date: Kedd, 2012-07-17, 20:27 | Message # 50 |
|
|
|
|
|
|
|
sztem lesz, most hogy már nem vagyunk a térképen és pihi van, így picit több idő lesz
bár ez az én véleményem /de én épp eltávon vagyok :)/
|
|
|
|
Proli |
Date: Kedd, 2012-07-17, 22:06 | Message # 51 |
|
|
|
|
|
|
|
A vasárnap megoldható szerintem Virtus! Addigra ha minden igaz, Ungo is lesz, elvileg én is (ez nem teljesen biztos), szóval akadálya sok nem lehet.
|
|
|
|
Proli |
Date: Péntek, 2012-09-21, 10:04 | Message # 52 |
|
|
|
|
|
|
|
Figyelem, Fegyelem!
Most, hogy mindhárom divíziónkban van sok ember, és biztos érdekelne más klánokból is embereket... Szeretném megpróbálni feltámasztani ezt a sajnálatos módon elfeledett dolgot. Bár anno 2-3 alkalommal játszottunk és tényleg izgalmas volt és általánosan évezték a jelenlévők, sajnos kevesen voltunk egy igazi csihipuhihoz illetve rendes időpontot sem sikerült találnunk.
Szeretnék keresni 2-3 embert, aki segítene nekem szervezkedni történelmi csatákat illetően. Gondolok itt a lebonyolításra, csatamodellek összerakására, meg ilyenek, hogy ne legyen gátló tényező az, hogy én mondjuk hétvégéken nem érek rá, sok embernek meg az lenne a jó. Szóval jelentkezzen az, akit érdekelne a dolog és szívesen segítene szervezni hetente, kéthetente egy 1-2 órás történelmi mókát.
Ezen felül aki jelentkezne, szeretne játszani, kipróbálni ilyesmi dolgokat, az fussa végig a topicot és jelentkezzen bátran. Fussátok végig a topic-ot és lehet tovább ötletelni is, mit hogyan kéne, mikor, milyen időtartammal. Ha más klánokból ismertek embereket, akiket érdekelne, akkor lehet terjeszteni a hírt arrafelé is, hogy megpróbálunk összehozni valami ilyesmit heti vagy kéthetente történő megrendezéssel.
Dicsőség és kondi
Proli
Edited by:Proli - Péntek, 2012-09-21, 10:06
|
|
|
|
tpg9112 |
Date: Péntek, 2012-09-21, 19:05 | Message # 53 |
|
|
|