[ Új hozzászólások · Tagok · Szabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Külsősöknek » Felvétel » HAD-M
HAD-M
Montim Date: Hétfő, 2012-06-04, 17:19 | Message # 1
Klán: HAD-M
Rang: Adminisztrátor
Offline
A Hungarian Armored Division - Marines (röviden: HAD-M) a HAD kláncsoportba tartozó aktív szerveződés. Célja az Akadémiát kijárt tagok számára a technikailag és színvonalban is magasabb szintű játék biztosítása:
- rendszeres Clan War
- rendszeres gyakorló (CW-re)
- Tier 8 és 10-es századok

A HAD-M-be tartozó játékosok elsődleges célja a szórakozás és a játékon keresztüli aktív kikapcsolódás, a jó szervezett játék.

A tagfelvétel követelményei

A HAD-M nyitott minden normális és rendes, felnőtt vagy felnőtt módon viselkedő és gondolkodó játékos számára, akik elfogadják, és be is tartják a HAD kláncsoport általános Klánkódexét. Továbbá, az alábbi formai és technikai követelményeknek is megfelelnek:

Felvételi követelmények

1. A HAD-M-be jelentkező tagoknak rendelkezniük kell legalább 2 darab (külön típusú) maximumra fejlesztett es felszerelt Tier X-es CW-re alkalmas tankal.
2. A CW orientált tankokkal legalabb 150 lejátszott csata szükseges !!

A HAD-M álltal használt tankok listája : Tankok Listája
(A forum tartalmát akkor láthatod ha regisztrálva vagy es be vagy jelentkezve)

Általános követelmények

3. Legalább 1.000-es WN8 pontérték.
4. Legalább 18 éves életkor.

A tagfelvétel módja, a lépések sorrendje

- A jelentkező elolvassa és megérti, valamint elfogadja az általános klánkódexet, a lentebb található klánszabályzatot, valamint ezt a belső szabályozást.
- A jelentkező letölti és telepíti a Team Speak nevű multi chat programot. Telepítési és beállítási tudnivalók a Team Speak főmenüben olvashatók.
- A jelentkező felmegy a HAD TS szerverére, ott megkeresi (megvárja, ha kell) az egyik HAD-M-es toborzót vagy klánvezetőt, és személyes elbeszélgetés során kéri a felvételét.
- A jelentkező regisztrál a Fórumra, méghozzá betűre pontosan ugyanazzal a becenévvel (user), mint amivel a játékban is szerepel. Regisztráció során valós email címet kell megadni (célszerű ugyanazt, amivel a játékba is regisztrált), valamint regisztráció után legalább egyszer be is kell jelentkezni az oldalra.
- A klánfelvétel nem jár senkinek alanyi jogon.
- HAD-A tagok számára egyedi elbírálást biztosítunk.

A klánban bennmaradás feltételei

A játékos csak akkor lehet részese a klánnak, amennyiben hosszú időn keresztül hozzá tudja tenni a saját maga kis pluszát a többihez, ezáltal a saját képessége és teljesítménye révén segíteni, alkotni a klán közösségét. További alapvető követelmények:

- Rendszeresen, legalább havonta 3-4 alkalommal megjelenni a különféle, de szorosan egymásra épülő szervezett közös klánprogramokon:
CW felkészítés, Clan War, Tier VIII század, ESL vagy más alkalmi bajnokság.
- Team Speak megléte, aktív és rendszeres használata, mikrofonnal és hangszóróval vagy headsettel.
- A had.ucoz.net Fórumán napi rendszerességgel kell követni az oda kiírt fontos információkat, az ott (itt) rögzítettekkel tisztában lenni.
- Kulturált, komoly, rendes viselkedés, a klántársak tisztelete, megbecsülése.
- A mindenkori ellenfél cikizése, sértegetése, piszkálása, vélt vagy valós virtuális sérelmek megtorlása szigorúan tilos és az ilyen a klánból való azonnali kitiltást vonja maga után.

Az általános klán kódex megtekinthető: Klán kódex
Fórum » Külsősöknek » Felvétel » HAD-M
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

World of Tanks

World of Warplanes

WoTEurope

World of Warships

WoTEurope