[ Új hozzászólások · Tagok · Szabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Események » WarGaming » World of Tanks 0.9.7 (Hirek Informaciok) (Elso Friss Hirek)
World of Tanks 0.9.7 (Hirek Informaciok)
DarkMau5 Date: Hétfő, 2015-02-16, 17:36 | Message # 1
Klán: HAD
Rang: Főhadnagy
Offline
World of Tanks
0.9.7

Szinte meg ropogos a nemregiben erkezett "0.9.6"-os frissites, am azonban mar friss hirek vannak a kovetkezo frissitesrol illetve a vele erkezo valtozasokrol. A legujabb frissites tobb ujdonsagot is hoz magaval, tobbek kozott uj tankokat, uj palyat, illetve egy ket meglepetest a jatekkal kapcsolatosan.


A fejlesztok a kovetkezo frissites soran egy teljesen uj palyat fognak bevezetni ami az "Overlord" nevere halgat, a palya a "Normandiai" partraszallas emlekere keszult (es mint ahogy lathato igen szepen ki van dolgozva ...). Az uj palya termeszetesen taktikai szempontbol minden tanktipus szamara remekul kihasznalhato, am a elonyben lesznek a kozepes, konnyu harckocsik illetve a pancelvadaszok es az onjaro loveggel jatszo jatekosok.


Ahogy az regebben is elhangzott nehany palya at lessz dolgozva ami nem veletlen, hisz hamarosan (valoszinuleg a 0.9.7 soran) debutalni fog egy uj grafikus motor a jatekban, ami sokak szamara kellemes meglepetes lessz. Arrol hogy milyen formaban fog erkezni meg nincs informacio, az viszont bisztos hogy a "WarGaming" szandekaban all lecserelni a regi "BigWorld" motort egy frissebb ujabbra. 


Amelett hogy egy teljesen uj palya fog erkezni, informaciok vannak arrol is hogy a "VK 45.02 (P) Ausf. B", "FV4202" illetve az "FV215b" is le lessz cserelve. A nem regiben kiszivargott informacio alapjan a "VK 45.02 (P) Ausf. B" helyet a "Maus Prototype" fogja atvenni, amely valoszinuleg hasonlo tulajdonsaggal fog birni mint a "VK". A fejlesztok altal kiszivargott informacio alapjan az "FV4202" valoszinuleg premium tank fog lenni, helyet eggyenlore egy ismeretlen tank fogja atvenni. Az "FV215b" is le lessz cserelve es helyet valoszinuleg az "FV4201" (Chieftain) nehez tank fogja atvenni, errol azonban csekely informacio adott. 


Az uj frissites termeszetesen uj tankokat is fog hozni, tobbek kozott egy uj nemet pancelvadaszt, illetve uj premium tankokat. A nemregiben kiszivargott hir szerint a "Waffenträger auf E 100" elkoszon a jatekosoktol, ugyanis a fejlesztok kiveszik a jatekbol. A "Waffenträger auf E 100" helyet pedig egy hasonlo adatokkal elatott testvere veszi at, nem mas mint a "Krupp-Steyr Waffenträger". Eggyenlore eleg keves informaciot lehet tudni arrol hogy milyen felszereltseggel is fog rendelkezni, am annyi bizonyos hogy ez a pancelvadasz mar nem lessz taras.


A szomoru hirek azonban nem ernek veget, ugyanis nem csak a "Waffenträger auf E 100" az egyetlen pancelvadasz amely elkoszon a jatekosoktol. A nemregiben kiszivargott informaciok alapjan, valoszinuleg a "Foch 155" is hasonlo sorsa fog jutni, ezt azonban meg nem erositettek meg a fejlesztok. Bovebb informaciok hamarosan ...
Fórum » Események » WarGaming » World of Tanks 0.9.7 (Hirek Informaciok) (Elso Friss Hirek)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

World of Tanks

World of Warplanes

WoTEurope

World of Warships

WoTEurope