[ Új hozzászólások · Tagok · Szabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Általános » World of Tanks » Altalanos Rendelkezes !
Altalanos Rendelkezes !
DarkMau5 Date: Péntek, 2015-01-09, 23:00 | Message # 1
Klán: HAD
Rang: Főhadnagy
Offline
Altalanos Rendelkezes !

I. Resz - Bevezeto

Ahoz hogy egy jatekos teljes modon regisztralhasson illetve jatszhasson a "World of Tanks"-al legalabb 13 eves kell hogy legyen, ezek melett kizarolag egy felhasznaloi fiokkal rendelkezhet. Minden jatekos salyat feleloseggel tartozik a jatekban illetve a kozos cseten valo viselkedeseert, azok a jatekosok akik ezt nem tartjak be atmeneti felhasznaloi tiltast kaphatnak. Minden jatekos salyat feleloseget kell vallaljon a felhasznaloi fiokja utan, a jelszo valasztas soran egy addig meg sosem hasznalt lehetoseg minel erosebb jelszo legyen. Tovabba erdemes odafigyelni hogy senkinek se adjuk meg a felhasznaloi fiokunk adatait, a "WarGaming" fentartja a jogot maganak hogy figyelje a belepesi rendszert (az IP-t illetve a helyszint). Abban az esetben ha egy felhasznaloi fiokot feltornek vagy valamilyen formaban jogtalanul hasznalnak, azonnal fel kell keresni a "WarGaming" hivatalos segito (support) reszleget itt !

II. Resz - Altalanos Hozzaalas (Viselkedes)

A "WarGaming" nem vallal feleloseget semmilyen formaban a jatekban tortent jatekosok kozotti incidens illetve konfliktusokbol szarmazo problemakra terjedoen, kiveve ha az serti a jatek valamilyen szabalyzatat. A "WarGaming" tovabba fentartja a jogot hogy barmikor letilthat, torolhet es vagy modosithat barilyen felhasznaloi fiokot, amennyiben az serti a fejlesztoi ceg EULA rendeletet. A fejlesztoi ceg vezetosege nem vallal semmilyen feleloseget a klanok kozotti problemakkal, rivalizalassal es hasonlokkal kapcsoltban, kiveve ha az serti a jatek szabalyzatat !

III. Resz - Felhasznaloi Fiok & Media Tartalom

A jatekosok megfontoltan valasszanak fiok illetve klan nevet, logot illetve egyeb media tartalmu anyagot, minden olyan anyag ami serti a "WarGaming" EULA reszet (rasszista, porno tartalmu, tamado jellegu, kissebseget megjelolo stb) azonnal torolve lessz. Minden jatekos a leheto legfigyelmesebben olvassa at a "WarGaming" altal felalitott szabalyzatot a hasonlo tartalmakkal kapcsolatosan, ugyanis ezek megszegese akar vegleges tiltast is okozhat !

A felhasznaloi fiokunk arusitasa penzert vagy egyeb ertekes arucikkert cserebe szigoruan tilos, akit hasonlo cselekedeten kap a "WarGaming" azonnal vegleges torlest kaphat !

IV. Resz - Megnyilvanulas A Jatekban & Modok Hasznalata

Minden jatekos fokozott figyelmet szanjon arra hogy viselkedik a harcmezon, a szandekos csapattarssebzes illetve kiloves kulonfele bunteteseket von maga utan. A csataban (legyen az barmilyen) torteno szandekos szabalytalansagot (a salyat csapattarsak helyzetenek elarualsa az ellenfel szamara, ongyilkossag, kozremukodes a salyat csapattarsunk sebzeseben) a "WarGaming" szigoruan figyeli, es barmilyen kihagas eseten megfeleloen bunteti azt. A jatekban hasznalt modok hasznalata engedelyezett, kiveve abban az esetben ha az serti a "WarGaming" licensz reszet (pl. WarPack mod). A botok, clickerek illetve egyeb nem aktiv jatekost helyetesito robotok hasznalata szigoruan tilos, ezek hasznalata szinten buntetest von maga utan !

V. Resz - Hivatalos Nyelv

A jatek tarsalgo reszeben illetve egyeb helyeken hasznalt hivatalos nyelvek az Angol , Spanyol  illetve a Portugal, abban az esetben ha valaki szeretne a salyat anyanyelven beszelgetni keressen ra a hivatalos reszlegre. A csatakban hasznalt elsodleges nyelv az Angol viszont megengedett egyeb nyelv hasznalata is, mindenki legyen tolerans mas nyelvekkel szemben !
Fórum » Általános » World of Tanks » Altalanos Rendelkezes !
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

World of Tanks

World of Warplanes

WoTEurope

World of Warships

WoTEurope